Zo kies je de beste slimme babyweegschaal

Een slimme babyweegschaal is een goede investering voor het bijhouden van de groei van je kindje. Door het gewicht bij te houden, krijg je inzicht in de groeicurve van je baby en vallen afwijkingen sneller op. Je kunt hiervoor het beste een slimme babyweegschaal gebruiken. Door de digitale smart babyweegschaal te koppelen met een app, krijg je een handige grafiek te zien en kun je altijd terugkijken hoe zwaar je baby was op een bepaalde leeftijd. Maar hoe kies je de beste slimme babyweegschaal? In dit artikel hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet en vertellen we je waar je zelf op kunt letten om de beste slimme babyweegschaal te vinden.


De 3 beste slimme babyweegschalen van 2024

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beurer BY90 - Babyweegschaal - €58,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beurer BY90 - Babyweegschaal
Laatste updates:
 • €58,00 - 24 juni 2024
 • €56,85 - 22 juni 2024
 • €54,99 - 21 juni 2024
 • €58,00 - 18 juni 2024
 • €74,99 - 10 juni 2024
 • €70,00 - 8 juni 2024
 • €56,60 - 5 juni 2024
 • €59,00 - 4 juni 2024
Sinds: 19 februari 2024
 • Hoogste prijs: €74,99 - 10 juni 2024
 • Laagste prijs: €54,43 - 25 maart 2024
Laatste Amazon prijsupdate was: 11 juli 2024 07:29
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

De Beurer BY90 is volgens ons de beste slimme babyweegschaal van dit moment. Deze smart babyweegschaal is via bluetooth eenvoudig te koppelen aan de Beurer BabyCare app die je kunt installeren op je smartphone. Hierin kun je vervolgens het gewicht van je baby vastleggen na elke weegbeurt. Zo krijg je een goed beeld van de groei van je kleintje en vallen eventuele afwijkingen of achterstanden snel op. De slimme babyweegschaal van Beurer heeft een Hold functie om het wegen van beweeglijke baby’s gemakkelijker te maken. Verder weegt de smart babyweegschaal het gewicht van je kleintje heel nauwkeurig tot op 5 gram. Het maximale gewicht dat de slimme babyweegschaal kan meten is 20 kg en hij kan maximaal 10 metingen onthouden.

Bestel de Beurer BY90 bij deze vertrouwde webshops:


Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Servocare digitale babyweegschaal - €65,51
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Servocare digitale babyweegschaal
Laatste updates:
 • €65,51 - 1 maart 2024
 • €38,70 - 25 februari 2024
Sinds: 25 februari 2024
 • Hoogste prijs: €65,51 - 1 maart 2024
 • Laagste prijs: €38,70 - 25 februari 2024
Laatste Amazon prijsupdate was: 11 juli 2024 07:29
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Ook de Servocare babyweegschaal is een prima keuze als je op zoek bent naar de beste slimme babyweegschaal. Net als de Beurer weegschaal is ook deze smart babyweegschaal geschikt voor een gewicht van maximaal 20 kg. Hierdoor kun je je kindje ook na het eerste levensjaar nog wegen op deze slimme weegschaal. Hij heeft een gebogen weegplateau, waardoor je baby er niet zomaar af kan rollen. Als je kindje wat groter wordt en zelf kan staan, kun je de gebogen schaal eenvoudig verwijderen en verwisselen voor een handige peuterweegschaal, zo kun je extra lang gebruik maken van de slimme babyweegschaal.

Bestel de Servocare babyweegschaal bij deze vertrouwde webshops:


Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: MOA Babyweegschaal Digitaal - BS36 - €34,99
Laatste Amazon prijsupdate was: 12 juli 2024 09:40
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

De MOA Baby- en Peuterweegschaal is ook een hele goede slimme babyweegschaal. Het is een heel nauwkeurige smart weegschaal die het gewicht van je kleintje in stapjes van 0,05 kg. Je kunt het gewicht van je kindje blijven wegen tot het 20 kg weegt. Ook is het mogelijk om de slimme weegschaal te koppelen aan een gratis app. In de app kun je precies zien hoeveel je baby woog op elke leeftijd. Leuk voor later én belangrijk om snel inzicht te krijgen in de ontwikkeling van je kindje. Verder heeft de slimme MOA babyweegschaal een handige Hold functie, waardoor ook beweeglijke kindjes goed te wegen zijn. De Tarra functie helpt het gewicht te evalueren als je baby zijn kleertjes bijvoorbeeld nog aan heeft.

Bestel de MOA Baby- en Peuterweegschaal bij deze vertrouwde webshops:


Waarom een slimme babyweegschaal?

Een slimme babyweegschaal helpt je om het gewicht van je baby nauwlettend in de gaten te houden. De meeste slimme babyweegschalen werken met een app. Je kunt het weegmoment synchroniseren met de app op je smartphone en in een grafiek zien hoe het gewicht van je kindje zich ontwikkelt. Het is sowieso belangrijk om dit bij te houden, zodat je het snel door hebt als je baby te weinig groeit of zelfs gewicht verliest. Het voordeel van een slimme babyweegschaal is dat je geen pen en papier meer nodig hebt, maar het gewicht automatisch wordt bijgehouden op je smartphone. 

Waar je op moet letten om de beste slimme babyweegschaal te vinden

Om de beste babyweegschaal voor het wegen van jouw kleintje te vinden, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Hieronder vertellen we je hier meer over.

Nauwkeurigheid

In de eerste plaats is de beste slimme babyweegschaal nauwkeurig. Een baby weegt niet veel, dus om een goed beeld te krijgen van de ontwikkeling van het gewicht is nauwkeurigheid heel belangrijk. Je kunt daarom het beste een babyweegschaal kiezen die tot 0,05 gram nauwkeurig het gewicht weergeeft, zoals de Beurer BY90 Babyweegschaal.

Slimme functies

Let bij je zoektocht naar de beste slimme babyweegschaal ook op slimme functies. De Beurer BY90 Babyweegschaal heeft bijvoorbeeld een handige Hold functie. Deze functie maakt het mogelijk om ook het gewicht van beweeglijke kindjes nauwkeurig te wegen. De Tarra functie van de MOA Baby- en Peuterweegschaal helpt je om het gewicht te evalueren als je kindje bijvoorbeeld kleertjes aan heeft tijdens het wegen.

Connectiviteit

Ook de connectiviteit is belangrijk als je de beste slimme babyweegschaal zoekt om je kindje te wegen. Meestal kan een slimme digitale babyweegschaal gekoppeld worden met een app. We raden je aan om vooraf even te checken of deze app compatibel is met jouw smartphone. Het zou zonde zijn als je deze handige functie niet kunt gebruiken.

Beurer BY90
De Beurer BY90 met bijbehorende app – bekijk hem op Bol.com

Maximaal gewicht

Het maximale gewicht dat de slimme baby weegschaal kan wegen is ook iets om op te letten. Sommige slimme weegschalen zijn alleen geschikt om te gebruiken tijdens het eerste jaar van je kindje, terwijl andere babyweegschalen een gewicht tot 20 kg wegen en ook gebruikt kunnen worden voor peuters.

Weegplateau

Tot slot raden we je aan om kritisch te zijn op het weegplateau als je de beste babyweegschaal zoekt. Voor de veiligheid kun je het beste een slimme babyweegschaal kopen met een gebogen schaal en hogere zijkanten. Dit voorkomt dat je kindje eraf kan rollen. Sommige slimme weegschalen – zoals de Servocare digitale babyweegschaal – hebben de mogelijkheid om de schaal op een gegeven moment te vervangen voor een plaat, zodat je kindje erop kan staan als hij of zij wat groter is.

Conclusie over de beste slimme babyweegschaal

Een slimme babyweegschaal maakt het makkelijker om het gewicht van je baby bij te houden en te evalueren. Om de beste smart babyweegschaal te vinden, is het belangrijk om te letten op de nauwkeurigheid, slimme functies, de connectiviteit met je smartphone, het maximale gewicht en de vorm van het weegplateau. We hopen dat je na het lezen van dit artikel de beste slimme babyweegschaal voor het wegen van jouw kindje hebt gevonden.

Robot Assistent
Logo
Shopping cart